• Super snelle levering aan huis of afhalen
  • Goedkoper dan de bouwmarkten
  • Veilig online betalen

OSB plaat 9mm

2
Kwaliteit OSB plaat 9mm, direct bestellen en snelle levering!Kwaliteit OSB plaat voor een goede prijs! Bestel direct
Lees meer
Sorteer op:
Nieuw
Sale
€1.586,00 €1410,-
Op voorraad

OSB plaat 9mm 122x244cm rechtkantig OSB3

Deze OSB plaat 9mm 122 x 244cm bestaat uit verschillende lagen houtschilfers, is watervast verlijmd en is kruislings opgebouwd uit drie lagen.

OSB platen (Oriented Strand Boards) worden voor veel verschillende klussen gebruikt, zoals voor (onder)vloeren en voor het aftimmeren van wanden. Een OSB plaat bestaat uit verschillende lagen houtschilfers, is watervast verlijmd en is kruislings opgebouwd uit drie lagen. Hierdoor is een OSB plaat makkelijk te bewerken en een zeer goed alternatief voor multiplex. Het is een vlakke en sterke constructieplaat en heeft een aanzienlijk lagere kostprijs dan multiplex. De OSB plaat 9mm is daarnaast zeer eenvoudig te leggen door het tong- en groefsysteem.

De voordelen van OSB plaat 9mm

OSB plaat heeft veel voordelen. Als eersten verbruiken OSB platen een stuk minder energie om de platen te persen. Ook kan men op een andere manier met hout werken. Dat OSB platen goed zijn voor het milieu is natuurlijk ook een groot voordeel. Naast dit voordeel (die wij als bedrijf erg belangrijk vinden) is een ander voordeel dat andere platen een veel lager isolatierendement hadden. Dit ligt bij OSB bij 80-90%, ofwel meer dan twee maal hoger. Door dat hoge rendement is er minder hout nodig bij de productie. En dat terwijl de platen naar verhouding een stuk goedkoper zijn dan andere vergelijkbare multiplex platen. Dat de OSB plaat 9mm of hout bijna overal voor te gebruiken is lijkt ons ook een mooi voordeel. Veel toepassingen en lage prijs. Ook als ondervloer bij parket of laminaat. De platen hebben verschillende diktes, eigenlijk voor iedere toepassing wel een eigen dikte, al naar gelang waarvoor ze gebruikt worden. De OSB plaat 9mm is overigens wel de meest gebruikte en iets dunner dan de osb plaat 18mm.

De voordelen van OSB plaat 9mm

OSB plaat heeft veel voordelen. Als eersten verbruiken OSB platen een stuk minder energie om de platen te persen. Ook kan men op een andere manier met hout werken. Dat OSB platen goed zijn voor het milieu is natuurlijk ook een groot voordeel. Naast dit voordeel (die wij als bedrijf erg belangrijk vinden) is een ander voordeel dat andere platen een veel lager isolatierendement hadden. Dit ligt bij OSB bij 80-90%, ofwel meer dan twee maal hoger. Door dat hoge rendement is er minder hout nodig bij de productie. En dat terwijl de platen naar verhouding een stuk goedkoper zijn dan andere vergelijkbare multiplex platen. Dat de OSB plaat of hout bijna overal voor te gebruiken is lijkt ons ook een mooi voordeel. Veel toepassingen en lage prijs. Ook als ondervloer bij parket of laminaat. De platen hebben verschillende diktes, eigenlijk voor iedere toepassing wel een eigen dikte, al naar gelang waarvoor ze gebruikt worden. De OSB plaat 9mm is overigens wel de meest gebruikte. 

OSB plaat 9mm